Volledig Pakket Thuis - Voor langer zelfstandig wonen met zorg

Wilt u zelfstandig blijven wonen met passende zorg en dienstverlening? Met het Volledig Pakket Thuis van Markenheem bent u van alle gemakken voorzien! Het Volledig Pakket Thuis bieden wij aan in de huurwoningen nabij en in onze woonzorgcentra.

Het Volledig Pakket Thuis (VPT) omvat alle geplande en ongeplande zorg en begeleiding zoals die ook in een verzorgingshuis geboden wordt. De persoonlijke verzorging (hulp bij het wassen of douchen, aan- en uitkleden en het naar bed gaan) en verpleging ontvangt u op basis van de vastgestelde zorgzwaarte. Daarnaast kunt u gebruik maken van allerlei diensten zoals maaltijdvoorziening, huishoudelijke hulp en recreatieve activiteiten. Wij maken concrete afspraken met u over de zorg en dienstverlening. Wij gaan uit van uw wensen. Op basis daarvan bekijken we samen met u hoe we het pakket aan diensten voor u het beste kunnen samenstellen. Uiteraard kan een familielid of mantelzorger bij het gesprek aanwezig zijn. Als u besluit gebruik te maken van het VPT, dan worden de afspraken over de te leveren zorg en diensten in een overeenkomst vastgelegd.

De kosten
Met het VPT blijft u zelfstandig in uw eigen woning of appartement wonen, waarvoor u zelf de woonlasten betaalt.Voor het VPT wordt door de overheid een eigen bijdrage in rekening gebracht die afhankelijk is van uw inkomen. Medewerkers van het CAK (Centraal Administratie Kantoor) kunnen u behulpzaam zijn bij het berekenen hiervan. Op de website www.cak.nl vindt u meer informatie.

Interesse in ons Volledig Pakket Thuis?
Indien u geïnteresseerd bent in ons Volledig Pakket Thuis, dan kunt u contact opnemen met ons Bureau Woonzorgbemiddeling. Ook is het mogelijk om tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis of op de locatie meer uitleg te krijgen over deze vorm van zorg- en dienstverlening.