Alarmzorg met persoonlijke alarmknop

U wilt zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar u wilt wel de zekerheid dat er altijd iemand is op wie u terug kunt vallen als u hulp nodig heeft. Alarmzorg is de betrouwbare verbinding met uw zorgverlener. In geval van nood, drukt u op de alarmknop en kunt u direct (handsfree) met een medewerker van de zorgcentrale spreken; een prettig gevoel. Zij zorgt ervoor dat er zo nodig een zorgmedewerker naar u toekomt.

De draadloze zender, licht en comfortabel, draagt u om uw hals. De halszender heeft een gemakkelijke magneetsluiting, is allergievrij en gemakkelijk schoon te houden.U kunt op veel plaatsen direct in contact komen met Alarmzorg. Het maakt niet uit of u in de huiskamer bent, op zolder of in de tuin. Zelfs onder de douche kunt u de zender gebruiken, ook dan is één druk op de knop genoeg voor hulp. Dag en nacht een veilig gevoel!

Voor Alarmzorg betaalt u € 19,00 per maand. De prijs staat op onze prijslijst en wordt jaarlijks geïndexeerd. Alarmzorg werkt via internet, optimaal voorbereid op de toekomst. En even voor de duidelijkheid, u heeft hierbij geen computer nodig. Het is aan u om toegang tot uw woning aan de medewerkers te realiseren. Onze medewerkers kunnen u een kluisje met een politiekeurmerk adviseren.

Meer weten
Zoals de naam Alarmzorg al zegt, is deze bedoeld om in geval van nood een alarm te maken. Oneigenlijk gebruik is niet toegestaan, omdat dit onnodig beslag legt op de Zorgcentrale en de thuiszorg. Hierbij kunt u denken aan veelvuldig alarmeren zonder nood of vragen om hulp bij huishoudelijke taken.
Voor meer informatie bekijk ons informatiefilmpje of bel 0314 – 37 60 10 of stuur een email naar: alarmzorg@markenheem.nl.