Markenheem biedt een uitgebreid pakket zorg & diensten voor ouderen. U kunt wonen in één van onze woonzorgcentra. Naast verzorgingshuiszorg bieden wij ook verpleeghuiszorg. Maar ook wanneer u geheel zelfstandig woont, kunt u gebruik maken van onze zorg & diensten. Want wijkverpleging, dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren ook tot onze mogelijkheden.

Woonzorgbemiddeling
Woonzorgbemiddeling staat voor u klaar wanneer u vragen heeft over onze woon- en zorgmogelijkheden. Graag vertellen we u na een vrijblijvend verkennend gesprek wat Markenheem voor u kan betekenen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zoeken we samen naar de vorm van zorg die het beste bij u past. En we helpen u ook bij de aanvraag van de indicatie die u nodig heeft om zorg te ontvangen.
Woonzorgbemiddeling verschaft u telefonisch en schriftelijk informatie over de zorg- en dienstverlening van Markenheem, maar verzorgt ook rondleidingen op de verschillende locaties. Ook voor een persoonlijk gesprek bij u thuis, in het ziekenhuis of elders kunt u bij ons terecht. Wij proberen dan uw zorgvraag te verhelderen. En indien gewenst, zetten wij het bij u passende zorgtraject in gang.

 

Vragen over onze zorg?

Wilt u bij Markenheem komen wonen en/of meer weten over de wachttijden?

Laat uw zorgvraag onze zorg zijn en neem contact op met één van onze woonzorgbemiddelaars. Zij zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via:

woonzorgbemiddeling@markenheem.nl
0314 - 376010