Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Schavenweide


Schavenweide

Schavenweide biedt u:

  • Verzorgingshuiszorg
  • Somatische verpleeghuiszorg
  • Psychogeriatrische verpleeghuiszorg
  • Groepswonen
  • Tijdelijk verblijf
  • Dagactiviteit
  • Dagactiviteit speciaal
  • Huurappartementen

Contact

Schavenweide 2
7003 EB Doetinchem

Wilt u rechtstreeks contact met deze woonzorglocatie, bel dan: T. 0314 - 33 36 51

De wachttijden zijn gevarieerd per zorgvraag en per woonzorglocatie.
Vraag informatie over de wachttijden op bij
woonzorgbemiddeling@markenheem.nl of via 0314 - 376010

Wonen in Schavenweide

Ieder appartement heeft een zitslaapkamer en een badkamer, een zorgoproepsysteem (alarmering) en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. Als het nodig is voor de zorgverlening, krijgen cliënten een hoog-laagbed in bruikleen.

Ook heeft u de mogelijkheid te wonen in een groepswoning. Groepswonen is een vorm van begeleid wonen voor mensen die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Hier woont u – onder begeleiding van een vast team verzorgers – samen met een aantal andere bewoners, waarmee u een huiskamer deelt. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer en badkamer. We proberen zoveel mogelijk structuur in de dag aan te brengen en vooral veel samen te doen, zoals koffie drinken, TV kijken, koken, eten en afwassen.

In Schavenweide zijn 8 Eerste lijns verblijf appartementen aanwezig

 

Welkom

In Schavenweide hebben we o.a. een bibliotheekservice en een eigen kapsalon, winkeltje en pedicure. In de prachtige binnentuin kunt u heerlijk wandelen of één van de beweegtoestellen gebruiken. Er wordt bijna elke dag voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten gezorgd, zoals bingo, een avond vol muziek of iets ‘sportiefs’. Ook wordt eens per maand een kerkdienst gehouden.

Het gezellige restaurant is dagelijks open tussen 9.00 en 19.00 uur voor een kopje koffie, maaltijd of een drankje. In ons mooie restaurant kunt u tussen de middag of ’s avonds gebruik maken van de warme maaltijd of een broodmaaltijd. Er is keuze uit een gevarieerd menu. Tussen 12.00 en 13.30 uur of tussen 17.00 en 18.30 uur kunt u aanschuiven voor een gezellige driegangenmaaltijd. Met een kop koffie na die tijd.

Laat uw zorgvraag onze zorg zijn en neem contact op met één van onze woonzorgbemiddelaars. Zij zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via:

woonzorgbemiddeling@markenheem.nl
0314 – 376010

Atrium Groepswonen Schavenweide

Atrium Groepswonen Schavenweide

Contact Schavenweide
Schavenweide 2
7003 EB Doetinchem

T. 0314 - 33 36 51
Bekijk route
Voer een vertrekpunt in