Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Hyndendael


Hyndendael

 

Hyndendael biedt u:

  • Verzorgingshuiszorg
  • Tijdelijk verblijf
  • Somatische verpleeghuiszorg
  • Psychogeriatrische verpleeghuiszorg
  • Dagactiviteit
  • Huurappartementen

Contact

Keppelseweg 35
6999 AN Hummelo

Wilt u rechtstreeks contact met deze woonzorglocatie, bel dan: T. 0314 - 38 10 41

De wachttijden zijn gevarieerd per zorgvraag en per woonzorglocatie.
Vraag informatie over de wachttijden op bij
woonzorgbemiddeling@markenheem.nl of via 0314 - 376010

Restaurant en dagbesteding

Voor de maaltijd wordt elke dag gezorgd. Tussen de middag serveren we in het restaurant een warme maaltijd, met keuze uit een gevarieerd menu. Ook gasten van onze cliënten kunnen tegen vergoeding mee-eten. Als u mee wilt eten, stellen wij het op prijs dat u ons belt op telefoonnummer 0314-389243. Alle maaltijden kunnen in het restaurant gegeten worden, maar natuurlijk ook op uw eigen appartement.

Hyndendeal biedt kleinschalige dagbesteding aan voor mensen met psychiatrische problematiek die woonachtig zijn in Hyndendael. In deze mooie ruimte genaamd het Trefpunt is er tijd voor heerlijke koffie.

Daarnaast biedt Hyndendael ook kleinschalige dagelijkse dagbesteding voor ouderen met dementie die woonachtig zijn in Hyndendael. Hier is volledig toezicht in een open setting op de gezellige huiskamer.

Wonen in Hyndendael

Hyndendael heeft een biljart, een kapsalon en een winkeltje ‘De Grutter’ voor de dagelijkse boodschappen. Er wordt bijna elke dag voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten gezorgd, zoals bingo, een avond vol muziek of iets ‘sportiefs’.  Verschillende activiteiten worden samen met de basisschool De Woordhof georganiseerd. Ook wordt eens per maand een kerkdienst gehouden.

Wilt u bij Markenheem komen wonen en/of meer weten over de wachttijden?

Hyndendael heeft 40 appartementen (waarvan 1 tijdelijke). Ieder appartement heeft een zorgoproepsysteem (alarmering) en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. Als het nodig is voor de zorgverlening, krijgen cliënten een hoog-laagbed in bruikleen.

Bekijk hier een plattegrond van appartement

Laat uw zorgvraag onze zorg zijn en neem contact op met één van onze woonzorgbemiddelaars. Zij zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via:

woonzorgbemiddeling@markenheem.nl
0314 – 376010

 

 

 

 

Contact Hyndendael
Keppelseweg 35
6999 AN Hummelo

T. 0314 - 38 10 41
Bekijk route
Voer een vertrekpunt in