De Zonnekamp


Zorg in de Zonnekamp

Bekijk hier de nieuwsbrief en de brochure van de nieuwe Zonnekamp

De Zonnekamp is momenteel gehuisvest in Doetinchem. Het woonzorgcentrum, dat eigenlijk in Zelhem thuis hoort, is toe aan een ander jasje. Daar wordt nu gewerkt aan een volledig nieuw pand. Op het tijdelijke De Zonnekamp in Doetinchem ontbreekt het de bewoners echter aan niets. Alle nodige zorg wordt hier geboden en de bewoners kunnen dagelijks genieten in het restaurant en meedoen aan verschillende activiteiten.

 

De Zonnekamp biedt u:

  • Verzorgingshuiszorg
  • Somatische verpleeghuiszorg
  • Psychogeriatrische verpleeghuiszorg
  • Groepswonen
  • Dagactiviteit (op de locatie in Zelhem)

Contact

Holterhoek 10
7003 DS Doetinchem

Wilt u rechtstreeks contact met deze woonzorglocatie, bel dan: T. 0314 - 62 17 55

De wachttijden zijn gevarieerd per zorgvraag en per woonzorglocatie.
Vraag informatie over de wachttijden op bij
woonzorgbemiddeling@markenheem.nl of via 0314 - 376010

Restaurant en eten

Voor de maaltijd wordt elke dag gezorgd. De broodmaaltijd ’s ochtends en ’s avonds wordt meestal in het eigen appartement genuttigd. Tussen de middag serveren we in het restaurant een warme maaltijd, met keuze uit een gevarieerd menu. Ook gasten van onze cliënten kunnen tegen vergoeding mee-eten. Als u mee wilt eten, stellen wij het op prijs dat u ons belt op telefoonnummer 0314-621755.

Croonemate restaurant

Activiteiten

Bij De Zonnekamp hebben we o.a. een bibliotheekservice en een eigen kapsalon, een klein winkeltje en een pedicure. Er wordt bijna elke dag voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten gezorgd, zoals bingo, een avond vol muziek of iets ‘sportiefs’. Ook wordt eens per maand een kerkdienst gehouden.

Bekijk hier het activiteitenprogramma

Wonen in De Zonnekamp

Ieder appartement heeft een eigen badkamer, een zorgoproepsysteem (alarmering) en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. Als het nodig is voor de zorgverlening, krijgen cliënten een hoog-laagbed in bruikleen.

HOME - onze woonzorgcentra- zonnekamp wonen

Groepswonen

Binnen De Zonnekamp heeft u de mogelijkheid te wonen in een groepswoning. Groepswonen is een vorm van begeleid wonen voor mensen die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Hier woont u – onder begeleiding van een vast team verzorgers – samen met een aantal andere bewoners, waarmee u een huiskamer deelt. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer en de badkamer wordt met één bewoner gedeeld. We proberen zoveel mogelijk structuur in de dag aan te brengen en vooral veel samen te doen, zoals koffie drinken, TV kijken, koken, eten en afwassen.

Contact De Zonnekamp
Holterhoek 10
7003 DS Doetinchem

T. 0314 - 62 17 55
Bekijk route
Voer een vertrekpunt in