De Bleijke


De Bleijke

In 2010 is De Bleijke nieuw gebouwd aan de rand van het dorp Hengelo (Gld.). Deze prachtige locatie is omgeven door een park en ligt dichtbij een hertenkamp. Het is prettig verblijven op De Bleijke. Naast de dagelijkse zorg doen we er alles aan om een veilig en plezierig thuis te bieden. Het gebouw is van alle gemakken voorzien ent heeft onder andere mooie, ruime (zorg)appartementen en een restaurant, waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Ook worden hier activiteiten georganiseerd.

 

De Bleijke biedt u:

  • Verzorgingshuiszorg
  • Somatische verpleeghuiszorg
  • Psychogeriatrische verpleeghuiszorg
  • Groepswonen
  • Dagactiviteit
  • Huurappartementen

Contact

Beukenlaan 1
7255 DK Hengelo (Gelderland)

Wilt u rechtstreeks contact met deze woonzorglocatie, bel dan: T. 0575 - 49 82 00

De wachttijden zijn gevarieerd per zorgvraag en per woonzorglocatie.
Vraag informatie over de wachttijden op bij
woonzorgbemiddeling@markenheem.nl of via 0314 - 376010

Restaurant en eten

Voor de maaltijd wordt elke dag gezorgd. De broodmaaltijd ’s ochtends en ’s avonds wordt meestal in het eigen appartement genuttigd. Tussen de middag serveren we in het restaurant een warme maaltijd, met keuze uit een gevarieerd menu. Ook gasten van onze cliënten kunnen tegen vergoeding mee-eten. Als u mee wilt eten, stellen wij het op prijs dat u ons belt op telefoonnummer 0575-498203

Croonemate restaurant

Activiteiten

In De Bleijke hebben we o.a. een bibliotheekservice en een eigen kapsalon, een winkeltje en een pedicure. Er wordt bijna elke dag voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten gezorgd, zoals bingo, een avond vol muziek of iets ‘sportiefs’. Ook wordt eens per maand een kerkdienst gehouden.

Bekijk hier het activiteitenprogramma

 

Wonen in De Bleijke

De appartementen in De Bleijke zijn ruim opgezet en hebben allen een
zorgoproepsysteem (alarmzorg) en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon.

HOME - onze woonzorgcentra- bleijke wonen

Groepswonen in De Bleijke

Bij De Bleijke heeft u de mogelijkheid te wonen in een groepswoning. Groepswonen is een vorm van begeleid wonen voor mensen die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Hier woont u – onder begeleiding van een vast team verzorgers – samen met een aantal andere bewoners, waarmee u een huiskamer deelt. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer en badkamer. We proberen zoveel mogelijk structuur in de dag aan te brengen en vooral veel samen te doen, zoals koffie drinken, TV kijken, koken, eten en afwassen.

HOME - onze woonzorgcentra- bleijke groepswonen

Contact De Bleijke
Beukenlaan 1
7255 DK Hengelo (Gelderland)

T. 0575 - 49 82 00
Bekijk route
Voer een vertrekpunt in