Croonemate
Comfort en welzijn voorop


Neem contact op

Croonemate

Croonemate in Doetinchem ligt op loopafstand van het centrum, aan een rustige straat in de wijk De Veentjes. In de zomer kunnen de bewoners op een van de terrassen buiten zitten en genieten van de mooie volière. Het is prettig verblijven in Croonemate. Naast de dagelijkse zorg doen we er alles aan om een veilig en plezierig thuis te bieden. Het comfort en welzijn van onze cliënten staat voorop.

Croonemate biedt u:

  • Verzorgingshuiszorg
  • Tijdelijk verblijf
  • Dagactiviteit
  • Huurappartementen

Contact

Steinlaan 50
7001 DK Doetinchem

Wilt u rechtstreeks contact met deze woonzorglocatie, bel dan: T. 0314 - 32 32 65

De wachttijden zijn gevarieerd per zorgvraag en per woonzorglocatie.
Vraag informatie over de wachttijden op bij
woonzorgbemiddeling@markenheem.nl of via 0314 - 376010

Restaurant en eten

Voor de maaltijd wordt elke dag gezorgd. De broodmaaltijd ’s ochtends en ’s avonds wordt meestal in het eigen appartement genuttigd. Tussen de middag serveren we in het restaurant een warme maaltijd, met keuze uit een gevarieerd menu. Ook gasten van onze cliënten kunnen tegen vergoeding mee-eten. Als u mee wilt eten, stellen wij het op prijs dat u ons belt op telefoonnummer 0314-399173

Croonemate restaurant

Activiteiten

In Croonemate hebben we o.a. een bibliotheekservice en een eigen kapsalon en pedicure. Rond Croonemate zijn verschillende supermarkten die op loopafstand liggen. Er wordt bijna elke dag voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten gezorgd, zoals bingo, een avond vol muziek of iets ‘sportiefs’. Ook wordt eens per maand een kerkdienst gehouden.

Bekijk hier het activiteitenprogramma

 

 

HOME - onze woonzorgcentra-croonemate act

Wonen in Croonemate

Ieder appartement heeft een zorgoproepsysteem (alarmering) en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. Als het nodig is voor de zorgverlening, krijgen cliënten een hoog-laagbed in bruikleen.

In Croonemate zijn 2 tijdelijk woonzorgappartementen aanwezig

Wijkverpleegkundige

De wijkverpleegkundige van Markenheem houdt iedere dinsdagochtend tussen 9.30 – 12.30 uur inloopspreekuur waar u met al uw vragen op het gebied van zorg terecht kunt.

 

 

 

Contact Croonemate
Steinlaan 50
7001 DK Doetinchem

T. 0314 - 32 32 65
Bekijk route
Voer een vertrekpunt in