Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Appartement huren bij Schavenweide

U kunt zich hier inschrijven voor een huurappartement van Schavenweide.

Bekijk hier de brochure van de huurappartementen van Schavenweide

In november 2013 is het nieuwe Schavenweide geopend. Dit eigentijdse woonzorgcentrum ligt net buiten het centrum van Doetinchem in de wijk Schöneveld, vlakbij recreatiegebied Koekendaal. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. Schavenweide bestaat uit vier aparte gebouwen die op de begane grond met elkaar verbonden zijn en is van alle gemakken voorzien. Het heeft onder andere mooie ruime (zorg)appartementen en een Grand Café / restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd, maar waar ook diverse activiteiten worden georganiseerd. Schavenweide is ook het ‘kloppend hart’ in de wijk Schöneveld. Waar iedereen in de wijk terecht kan voor zorg- en servicediensten, ontmoeting, ontspanning, ontplooiing en inspiratie.

Het gezellige Grand Café is dagelijks open tussen 9.00 en 19.00 uur voor een kopje koffie, maaltijd of een drankje. In ons mooie restaurant kunt u tussen de middag of ’s avonds gebruik maken van de warme maaltijd of een broodmaaltijd. Er is keuze uit een gevarieerd menu. Ook gasten van onze cliënten kunnen tegen vergoeding mee-eten.

In Schavenweide hebben we o.a. een bibliotheekservice en een eigen kapsalon, winkeltje en pedicure. In de prachtige binnentuin kunt u heerlijk wandelen of één van de beweegtoestellen gebruiken. Er wordt bijna elke dag voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten gezorgd, zoals bingo, een avond vol muziek of iets ‘sportiefs’. Ook wordt eens per maand een kerkdienst gehouden.

Woonzorgcentrum Schavenweide – Schavenweide 2 – 7001 EB Doetinchem – 0314 – 33 36 51

Lees hier alle informatie rondom Schavenweide