Zelfstandig wonen

Wilt u veilig en vertrouwd wonen in of nabij één van onze woonzorgcentra in Doetinchem of Bronckhorst? Dat kan! Bij Markenheem kunt u een appartement huren en naar wens of behoefte zorg af nemen.

Voor ons staat centraal dat u zich prettig voelt als gast op onze locaties. We hebben volledig gemeubileerde een- en tweepersoonsappartementen voorzien van eigen sanitair en zorgoproepsysteem. Indien u niet bij uw partner in een appartement in onze woonzorglocaties kunt of wilt wonen, dan kunt u een appartement bij ons huren zodat u wel dicht bij elkaar in de buurt kunt wonen. U kunt zich hiervoor inschrijven. Download het inschrijfformulier van de gewenste locatie en zend deze in zodat u op de wachtlijst komt te staan.

Er is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Bovendien kunt u deelnemen aan de ontspannings- en activiteitenvoorzieningen van onze locaties. U kunt uw maaltijd dagelijks in ons restaurant gebruiken. Ons gediplomeerd personeel is 24 uur per dag verantwoordelijk voor uw zorgverlening. Ze worden hierbij ondersteund door een team van vrijwilligers. Wij bieden u de volgende mogelijkheden: verzorgd wonen, prettig wonen en tijdelijk wonen met zorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze huurappartementen en voor inschrijvingen kunt u contact opnemen met bureau woonzorgbemiddeling. Telefoonnummer 0314 – 37 60 10 of via mail woonzorgbemiddeling@markenheem.nl

Verzorgd wonen

Vindt u het prettig om te wonen in een veilige omgeving en vindt u ontmoeting en gezelligheid belangrijk? En vindt u het bijvoorbeeld prettig dat er activiteiten worden georganiseerd? U woont met anderen onder één dak maar u heeft wel uw eigen éénkamerappartement in ons woonzorgcentrum. Er is een receptie, een gezellig restaurant en een gezamenlijke tuin en 24 uurs alarmering.

de-bleijke-2[1]

Prettig wonen

Wilt u graag zelfstandig wonen? U organiseert uw dag met behulp van een hulp in het huishouden en zo nu en dan een maaltijdservice of gebruikt u zo nu en dan een maaltijd in het nabijgelegen restaurant? U houdt van ontmoeting en gezelligheid wanneer het u uitkomt, en u bent gezond maar een 24 uurs alarmering vindt u een prettig en veilig gevoel. Een tweekamerappartement in de buurt van een woonzorgcentrum is dan iets voor u.

Tijdelijk wonen met zorg

Ook wanneer u tijdelijke zorg nodig heeft, kunt u een appartement huren. Bijvoorbeeld wanneer u net uit het ziekenhuis ontslagen bent (herstelzorg) of de zorg thuis tijdelijk niet mogelijk is of te zwaar is voor de mantelzorger. Tijdelijk wonen met zorg is mogelijk voor een periode van maximaal 3 maanden.