In de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst hebben we vijf woonzorgcentra, waar we verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg bieden aan ruim 350 cliënten. Onze woonzorgcentra zijn De Bleijke, Croonemate, Hyndendael, Schavenweide en De Zonnekamp.

Dit kunt u verwachten van Markenheem
Bij Markenheem staan uw comfort en welzijn voorop. Voor cliënten bieden we verschillende faciliteiten. Zo heeft ieder appartement een zorgoproepsysteem en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. Als het nodig is voor de zorgverlening, krijgt u een hoog-laagbed in bruikleen.

Maaltijd
Iedere dag serveren we een heerlijke warme maaltijd in het restaurant. Hierbij heeft u de keuze uit een gevarieerd menu. Ook gasten van onze cliënten kunnen tegen vergoeding mee-eten. Een aantal cliënten nuttigen de broodmaaltijd in het restaurant, anderen eten de broodmaaltijden in hun eigen appartement.

Vragen?
Op alle locaties zijn een teammanager en een gastvrouw/gastheer aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Faciliteiten & activiteiten
De meeste locaties hebben een bibliotheekservice en een winkel met een klein assortiment supermarktartikelen. Houdt u van gezelligheid? Dan kunt u meedoen aan verschillende activiteiten. De activiteitenbegeleiding zorgt voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten en houdt daarbij ook rekening met uw persoonlijke behoefte en interesse.

Onderhoud
Alle gemeenschappelijke ruimten en de tuinen worden goed door ons onderhouden. Uiteraard bieden we ondersteuning bij het schoonhouden van uw appartement en het verschonen van beddengoed en handdoeken. Voor het wassen van eigen kleding en linnengoed betaalt u extra. Voor gas, water en licht hoeft u niets te betalen en ook de verzekering van uw appartement (zonder inboedel) is geregeld.

 

Vragen over onze zorg?

Wilt u bij Markenheem komen wonen en/of meer weten over de wachttijden?

Laat uw zorgvraag onze zorg zijn en neem contact op met één van onze woonzorgbemiddelaars. Zij zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via:

woonzorgbemiddeling@markenheem.nl
0314 - 376010