Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilligers gevraagd!

Zinvol bezig zijn en ergens bij horen, tot op hoge leeftijd. Geen prestatiedruk maar tijd om juist dat beetje extra aandacht te kunnen geven. Voldoening en waardering krijgen. Dát zijn de kernpunten van ons vrijwilligerswerk.

Markenheem kan bouwen op de ondersteuning van zo’n 600 vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de zorg en leveren een waardevolle bijdrage in het welzijn van onze bewoners. Zij helpen bij het organiseren van activiteiten, vervullen de rol van gastvrouw/ -heer bij de receptie en het restaurant, schenken koffie of maken een wandeling met de bewoners van één van onze woonzorgcentra.

Voor alle locaties van Markenheem zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers die enthousiast en gemotiveerd zijn, zelfstandig kunnen werken en iets toe willen voegen aan het welbevinden van de bewoners.

Weet je nog niet precies wat je wilt doen? We denken graag met je mee om passend vrijwilligerswerk voor je te vinden binnen Markenheem.

Voor vragen kun je contact opnemen met Vera Hoffman, adviseur informele zorg, telefoonnummer 0314 – 237021 of vrijwilligerswerk@markenheem.nl