Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Trainingscentrum & skills-lab

In februari 2019 heeft Markenheem een eigen trainingscentrum in gebruik genomen. Op de locatie Zuivelweg 2A in Zelhem heeft Markenheem op de 1e verdieping nu een eigen ruimte waar trainingen, klinische lessen, scholingen, instructies, etc. gegeven worden.

Op de 2e verdieping is per mei 2019 een skills-lab ingericht waar zorgmedewerkers verpleegtechnische handelingen kunnen oefenen en deze worden daar ook getoetst. Een lang gekoesterde wens van de afdeling Leren & Ontwikkelen is hiermee in vervulling gegaan.

Wekelijks wordt op woensdagochtend het Trainingscentrum gebruikt door de zij-instromersgroep die de Gepersonaliseerde Praktijkgericht Leerroute volgt i.s.m het Graafschap College. Op woensdagmiddag wordt het wekelijks gebruikt als Wijkleercentrum.

Sinds de ingebruikname hebben er al veel trainingen, klinische lessen en scholingen plaatsgevonden.
De agenda (Outlook) voor dit Trainingscentrum is de afgelopen maanden al behoorlijk gevuld, waarmee de behoefte aan zo’n trainingscentrum onderschreven wordt. Het onderstreept de kernwaarden van waaruit Markenheem werkt: Dichtbij, Vakmanschap, Enthousiasme en Betrouwbaar, waarin de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en daarmee deskundigheidsbevordering en kwaliteitsverbetering van haar medewerkers voorop staan.

Wil je meer informatie over het trainingcentrum Markenheem bel dan met 0314 –  377 928