Werken en leren

Werknemers
We bieden dagelijks professionele zorg en diensten. Dit doen we met 750 enthousiaste, gedreven werknemers die hart voor het vak hebben. We streven ernaar  onze cliënten een goede zorg en plezierige leefomgeving te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en de wensen van de cliënten centraal staan. Markenheem is een informele zorgorganisatie met een gemoedelijke sfeer. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk en optimaal gebruik kunnen maken van hun capaciteiten en ervaring. Klik hier voor een actueel overzicht van onze vacatures of neem contact op met onze HRM-afdeling via telefoonnummer 0314 – 37 60 10 of hrm@markenheem.nl.

Vrijwilligers
Naast onze werknemers, kunnen we bouwen op de ondersteuning van ruim 600 vrijwilligers. Zij helpen bijvoorbeeld bij activiteiten die we organiseren, vervullen de rol van gastvrouw / -heer in het restaurant, schenken koffie of gaan gewoon een eindje wandelen met de bewoners van één van onze woonzorgcentra. Zo kunnen we een prettige woon- en leefomgeving bieden voor onze cliënten. Voor alle locaties van Markenheem zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Klik hier voor de vacatures of neem contact op met de vrijwilligersadviseur, telefoonnummer 0314 – 37 60 10 of vrijwilligerswerk@markenheem.nl.

Stage
Markenheem zet actief in op de kwaliteit van haar medewerkers. We leiden eigen medewerkers op binnen de Markenheem Akademie en bieden leerlingen de mogelijkheid stage te lopen en we hebben een aantal leer-arbeidsplaatsen.

Meer weten over onze organisatie? Kijk hier naar ons jaaroverzicht.