Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Vacatures voor vrijwilligers

Zinvol bezig zijn en ergens bij horen, tot op hoge leeftijd. Geen prestatiedruk maar tijd om juist dat beetje extra aandacht te kunnen geven. Voldoening en waardering krijgen. Dát zijn de kernpunten van ons vrijwilligerswerk. Markenheem kan bouwen op de ondersteuning van zo’n 600 vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de zorg en leveren een waardevolle bijdrage in het welzijn van onze bewoners. Zij helpen bij het organiseren van activiteiten, vervullen de rol van gastvrouw/ -heer bij de receptie en het restaurant, schenken koffie of maken een wandeling met de bewoners van één van onze woonzorgcentra.

Voor alle locaties van Markenheem zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers die enthousiast en gemotiveerd zijn, zelfstandig kunnen werken en iets toe willen voegen aan het welbevinden van de bewoners.

Coronavirus

Zolang er nog geen vaccin of een goede behandeling voor het coronavirus is, hebben we het vrijwilligerswerk iets anders georganiseerd. Om de kans op verspreiding binnen de locatie te verkleinen, organiseren we activiteiten in kleine vaste groepjes en vragen we vrijwilligers of het mogelijk is om meer dan 1 keer per week te komen helpen. Klik hier op veelgestelde vragen coronavirus vrijwilligerswerk.

Weet je nog niet precies wat je wil doen? We denken graag met je mee om passend vrijwilligerswerk voor je te vinden binnen Markenheem.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze adviseur informele zorg, telefoonnummer 0314 – 376010 of vrijwilligerswerk@markenheem.nl