Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilligers & mantelzorgers gezocht voor coronahulp

Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Bij Markenheem willen we een pool opbouwen, omdat de verwachting is dat we extra hulp nodig gaan hebben om goed voor onze kwetsbare ouderen te kunnen blijven zorgen. Wij komen graag in contact met mensen die tijdelijk en vrijwillig ingezet willen worden als CORONAHULP op één van onze locaties. Als coronahulp ga je op vrijwillige basis iets betekenen voor ons ter ondersteuning van onze zorgmedewerkers. Klik hier op meer informatie

 

Zinvol bezig zijn en ergens bij horen, tot op hoge leeftijd. Geen prestatiedruk maar tijd om juist dat beetje extra aandacht te kunnen geven. Voldoening en waardering krijgen. Dát zijn de kernpunten van ons vrijwilligerswerk. Markenheem kan bouwen op de ondersteuning van zo’n 600 vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de zorg en leveren een waardevolle bijdrage in het welzijn van onze bewoners. Zij helpen bij het organiseren van activiteiten, vervullen de rol van gastvrouw/ -heer bij de receptie en het restaurant, schenken koffie of maken een wandeling met de bewoners van één van onze woonzorgcentra.

Voor alle locaties van Markenheem zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers die enthousiast en gemotiveerd zijn, zelfstandig kunnen werken en iets toe willen voegen aan het welbevinden van de bewoners.

Weet je nog niet precies wat je wilt doen? We denken graag met je mee om passend vrijwilligerswerk voor je te vinden binnen Markenheem.

Voor vragen kun je contact opnemen met Vera Hoffman, adviseur informele zorg, telefoonnummer 0314 – 237021 of vrijwilligerswerk@markenheem.nl

Rechtstreeks contact met een locatie? Dat kan ook via:

De Bleijke;Rieky Terhorst0575-498200r.terhorst@markenheem.nl
Croonemate;Monique Rots0314-323265m.rots@markenheem.nl
Hyndendael;Josien Sloetjes0314-381041j.sloetjes@markenheem.nl
Schavenweide;Aafke Kleinhesselink06-86813857a.kleinhesselink2@markenheem.nl
De Zonnekamp;Greet Peters06-86825521g.peters@markenheem.nl