Over ons

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan ruim 380 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 500 cliënten zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook persoonsalarmering, dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

Onze waarden

We willen Markenheem, voor zorg dichtbij continu waar maken. Bij al onze activiteiten staan betrouwbaar, dichtbij, enthousiast en vakmanschap centraal.

Betrouwbaar omdat we een transparante, duidelijke en heldere organisatie zijn. We maken waar wat we beloven en bij Markenheem geldt afspraak is afspraak.

Dichtbij omdat we midden in de samenleving staan. Er is een grote mate van betrokkenheid; iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en voelt zich thuis bij Markenheem. De deuren staan open voor iedereen. Met verschillende locaties in de gemeenten Bronckhorst en Doetinchem zijn we ook letterlijk dichtbij.

Vol enthousiasme bieden we dagelijks persoonlijke zorg en een heldere, veelzijdige dienstverlening. Medewerkers van Markenheem hebben hart voor het vak.

Kwalitatief hoogwaardige zorg op maat is vakmanschap. Dit leveren we dagelijks met goed opgeleide werknemers en ervaren vrijwilligers die de eigen levensstijl en individuele wensen van een ieder waarderen én respecteren.