Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Dagactiviteit

Vooralsnog kunnen cliënten gebruik blijven maken van dagbehandeling/dagverzorging, waarbij de haalbaarheid van het 1,5 m afstand houden bepalend is voor aantal bezoekers op dagverzorging/dagbehandeling (heeft vooral te maken met grootte van de ruimte). Bezoekers dagactiviteit dienen een chirurgisch medisch mondneusmasker te dragen bij binnenkomst op de locatie. Als zij zitten in de activiteitenruimte en de 1,5 meter is gewaarborgd, mag het mondneusmasker af. Maatwerk bij bezoekers die de afstand van 1,5 m niet kunnen aanhouden.

Alle groepen die gebruik maken van de dagactiviteit zijn weer hervat. Met de nodige maatregelen waaronder de 1,5 meter afstand en een aanpassing in de openingsdagen, is het mogelijk om de groepsgrootte van 8 bezoekers te borgen.
Niet alle locaties zijn daarvoor geschikt. Zo wijken we met de bezoekers van de Bleijke uit naar de Horst in Keijenborg en met de DOS groep uit Doetinchem naar locatie de Westerhof in Halle.  De bezoekers van de Westerhof uit Halle zijn aangesloten bij de groep van locatie de Zonnehoek in Zelhem. Wij verwachten dat deze aanpassingen voorlopig nog nodig zullen zijn.