Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Kennisfestival zorgtechnologie

Kom naar het Kennisfestival Zorgtechnologie op donderdag 21 november a.s! Dit is een interactief programma met diverse leuke workshops en een uitgebreide informatiemarkt.

De informatiemarkt staat centraal en daaromheen worden workshops georganiseerd. We trappen af met een gezamenlijke bijeenkomst door de TZA en daarna zal Thijs Kemperink een humoristische kritische en positieve kijk geven op de zorg en de mogelijkheden die technologie biedt.

Daarna kun je in 3 rondes kiezen uit 5 verschillende workshops. Bij binnenkomst geef je de voorkeur van workshops aan. Per workshop geldt maximaal 25 personen. Hierbij geldt vol=vol.

In de 1e ronde kun je, naast de informatiemarkt, kiezen uit 4 andere workshops. In de 2e en 3e ronde kun je naast de informatiemarkt, kiezen uit een bezoek in de infotruck.

Workshop 1: Mijn leven en Technologie
Ervaringsdeskundigen Tim Kroesbergen en Petra Hes in gesprek met elkaar en met het publiek. Wat is de rol van technologie in hun leven?

Workshop 2: Sociale omgang & AVG (alleen ronde 1)
Hoe kun je op een sociale manier omgaan met je cliënten ondanks de AVG, wat mag wel en niet? Trainingsacteurs spelen echte situaties na.

Workshop 3: Social media en je werk, de do’s en don t’s
Hoe gebruik je social media op een goede manier tijdens je werk?

Workshop 4: Technologie in de praktijk
Een praktische workshop aan de hand van verschillende thema’s zoals dementie, vitaliteit en jeugd met voorbeelden uit de praktijk.

Informatiemarkt & Infotruck
De TZA en de betrokken leveranciers demonstreren diverse nieuwe en populaire producten.

Voor wie?
Deze middag is voor alle medewerkers die betrokken zijn bij het primaire proces, zowel intra- als extramuraal. Bijvoorbeeld uit de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugd-ggz en thuiszorg.

Locatie: DRU Cultuurfabriek – Hutteweg 24 – 7071 BV Ulft
Datum en tijd: donderdag 21 november van 13.00 – 17.00 uur.

Aanmelden  via communicatie@markenheem.nl
Vermeld hierin je organisatie, je kwaliteitsregisternummer.
Kostenloos voor de organisaties van het Olifantenpad.

Bekijk hier de flyer

 

 

Terug naar het overzicht