Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

Feestelijke opening De Zonnekamp

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei was het feest in Zelhem. Na tijdelijk in Doetinchem te hebben gewoond, zijn de bewoners van woonzorgcentrum De Zonnekamp sinds enkele maanden terug in Zelhem. En dat werd gevierd met een feestelijke dag en een officiële opening. Locoburgemeester Evert Blaauw verrichtte samen met de dames Ten Brinke en Huizinga en de heer Dekker onder toeziend oog van de bouwers, architect, medewerkers en bewoners de officiële opening.

Zaterdag was er een feestelijke familiedag met veel muziek, dans en hapjes en drankjes om met elkaar te vieren om weer terug te zijn in Zelhem.

De Zonnekamp is een eigentijds woonzorgcentrum dat het stralend middelpunt van Zelhem vormt. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen, vlakbij het centrum. De Zonnekamp bestaat uit drie Villa’s in het groen. De twee geschakelde villa’s hebben 48 appartementen voor kleinschalig wonen. De vrijstaande villa heeft 21 appartementen die geschikt zijn om in intensieve zorg te voorzien. In deze villa kan men ook terecht voor ontmoeting, een heerlijke maaltijd en de gezellige dagactiviteit. De Zonnekamp heeft ook een belangrijke functie in de wijk; niet alleen onze bewoners hebben hier hun thuis, ook wijkbewoners zijn welkom bij De Zonnekamp voor zorg- en servicediensten, ontmoeting, ontspanning en inspiratie.

Fotografie Monique Ploeger

Bekijk hier het filmpje van MarkenheemTV van 17 mei

Bekijk hier het filmpje van MarkenheemTV van 18 mei

 

 

Terug naar het overzicht