Sluiten Markenheem@home CliëntenPortaal

De Slingebeek gestart!

Op donderdag 8 oktober was het zover. De start van De Slingebeek. De projectgroepen hebben de afgelopen tijd weer even het gas erop gehad om ervoor te kunnen zorgen dat De Slingebeek open kon gaan. Zo is er een teammiddag georganiseerd door de werkgroep primair proces voor deze collega’s waarbij zij kennis met elkaar en met de werkwijzen hebben gemaakt. De medewerkers hebben er zin in om aan de slag te kunnen! De werkgroep communicatie zorgt ervoor dat het mooie initiatief De Slingebeek op de juiste plekken bekend wordt in de regio en in de zorgbranche. Ook aan de uitstraling is gewerkt, er zijn mooie foto’s gemaakt van de medewerkers en van de locatie. Ook worden cliënten welkom geheten met een mooie informatiemap en welkomstkaart. En de collega’s werden ook niet vergeten: er zijn Doppers, badges, koffiebekers en pennen voorzien van huisstijl. De werkgroep toeleiding – uitstroom schreef een procesbeschrijving: welke stappen worden er gezet van aanmelding tot opname en uitstroom. Ook zetten ze op papier hoe het zit met logeren en inventariseerden zij de wachtenden voor De Slingebeek. Ze zijn blij de eerste cliënten te verwelkomen. De werkgroep bouw en facilitair is met de laatste acties bezig. Huiskamers zijn sfeervol ingericht en er worden in de kamers nog een tv en zitje gerealiseerd. Ook buiten worden wat bankjes geplaatst en praktische zaken als hulpmiddelen, wasvoorziening ed. gerealiseerd.

Ook is er een enthousiaste en bekwame teammanager gevonden om het stokje van Fabienne en Silke over te nemen. Jan Willem Brouwer is inmiddels gestart. Jan Willem heeft ervaring met het opzetten van projecten, het leiden van teams en is BIG geregistreerd verpleegkundige.

 

Benieuwd hoe het op De Slingebeek gaat? Over een tijdje vragen we aan de teammanager, het gezamenlijk bestuur en collega’s hoe het op De Slingebeek gaat. Ook vragen we natuurlijk de cliënten hoe het is om op De Slingebeek te verblijven. Daar zijn we erg benieuwd naar!

 

Terug naar het overzicht